Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Профил на rumiruso
Име:
Руми Русева

Пол:
жена

Град:
София

Статистика
Популярни постинги:
0

Постинги този месец:
0

Гласове този месец:
0

Коментари този месец:
0

Любими блогове:
0

Блогъри добавили в любими:
0

Блог вълни:
1
Последни постинги
 Честита ни Баба Марта! Да сме живи и здрави, румени и засмени!

Когато бях малко дете си спомням с какъв трепет правех мартениците сама, или с помощта на бабите ми, или друг възрастен. Сега е отново края на февруари, но за жалост аз отдавна не плета мартеници, а децата ми съвсем не знаят какво точно значи това(малка поправка-градината, която посещава малката е с прекрасни учители и те малко помагат:). Така или иначе те се чудят коя от всички предложени на пазара в такова изобилие да си изберат. С герой от Дисни или от друг филм:)
Често казваме-"ех, по мое време..."
Аз казвам - Времето е онзи фактор, който е невъзвращаем. Но ние можем да върнем традициите на времето, ако имаме нужда и желание за това разбира се. 
Така или иначе деня е отново така прекрасен както в мойто детство и аз ще закича мартенички на обични хора! 
Направете го и вие и задължително с усмивка!
Бъдете здрави!

Категория: Лайфстайл
Прочетен: 345 Коментари: 0 Гласове: 0
 www.rumiruso.com е местото на което ще откриете всички подробности и детайли относно услугата, която Персоналния съветник т.а. АЗ , ще ви предложа. 
Разгледайте ги и ако имате нужда от някоя от тях просто ми се обадете. 

Хубав и ползотворен предпразничен ден на всички!





Категория: Лайфстайл
Прочетен: 333 Коментари: 0 Гласове: 0
 Представям ви още една от услугите, които Персоналния съветник би извършил за вас.

Ако някога, или пък често пъти в живота си сте изпадали в ситуация, в която да ви липсва така нужния приятелски съвет-той ще ви го даде. Ако независимо колко добре обяснявате себе си, все оставате неразбран от околните, и ви липсва, нужно ви е да е различно-той ще ви разбере. Ако ви се разговаря по важна за вас тема, но се притеснявате да я обсъдите с близки, приятели, а не желаете да се обърнете към психоаналитик или друго вещо лице-той е насреща. Ако се тревожите, че няма към кого да се отнесете, когато тревожно или радостно събитие е на пътя ви-той е готов да го чуе и разбере. Ако не ви стига да „споделяте“ с „приятели“ в социалните мрежи…Ако, ако, ако…

Всички вие, които имате нужда от „приятел под наем“, от човек, който да ви разбере! Също и вие, които искат да чуят едно безпристрастно и същевременно истинско мнение! Не се чувствайте притеснени, а просто му се обадете...

Категория: Други
Прочетен: 348 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 27.02.2014 16:05
 Още една насока, в която Персоналния съветник е полезен.

… И тогава принца и принцесата заживели щастливо до края на живота си!“

Край на приказка или начало на нов живот?


За него ще бъде чест да бъда избран от вас и помогне със съветите си за организиране на Сватбеното Ви Тържество! Ще даде всичко от себе си за да направите заедно деня ви красив, романтичен, нежен, весел, емоционален и запомнящ се, точно както живота който после ви предстои. Добре разбира факта, че има доста много сватбени агенции, които биха ви предложили професионалните си услуги, и които убеден е са точно такива. Той обаче вярвам, че можем да направите нещата също точно толкова професионално и красиво и сами. Дали поради факта, че е организирал сам своята сватба, дали безкрайната фантазия, която притежава, дали организаторските му умения...или желанието му да угоди и открие най-доброто ?

Толкова са много разнообразията, които предлага времето в, което живеем. Просто някои от вас нямат време за да ги търсят. Именно заради това по време на организацията той ще бъде неотлъчно с вас. Ще ви придружава и съветва. Ще начертаете заедно предварителен план, който стъпка по стъпка ще следваме. Той ще следи нещата „изкъсо“, като не остави до вас да достигне и най-малката тревога или неприятно чувство. Ще преценява дали получавате най-доброто. Ще го търси и намира вместо вас. Защото това е Вашият Голям Ден и Той, както и организацията му трябва да са просто ПЕРФЕКТНИ! Ще е не просто вашият „Сватбен агент“, ще бъда нещо повече. Ще съм вашия Персонален съветник.

Категория: Други
Прочетен: 399 Коментари: 0 Гласове: 0
 Продължавам да вървя по стъпките му, опитвайки се да обясня правилно действията на персоналния съветник.Ако откриете себе си тук в последващото описание...


Предстои ви освежителен ремонт, частично обзавеждане, или тотално преустрояване на дома.. Представям си как правите моментална асоциация със – безпорядък, загубено време по безкрайни обиколки, харчове по скъпи проектантски къщи,  интериорни дизайнери, а после и последващите за покупка на материали, мебели, и какво ли още не..И не на последно място, ядове от лоша организация на целия този хаос.

Някога не знаете какво да изберете, към кого да се обърнете, как да постъпите за да спестите времето, парите си и в същото време да заживеете в дома на своите мечти. Често пъти нямате идеи какво точно би ви се искало да постигнете, как да използвате пространството, с което разполагате възможно най-рационално и същевременно крайния резултат да е впечатляващ. Знаете само, че искате да обзаведете дома си стилно и уютно. Затруднени сте и относно цветовете, които бихте харесали, стила на мебелите. 

Не ви стига времето или пък въображението за да изберете и съчетаете отделни, подходящи модули, които съществуват, но трябва да бъдат открити от опитно око. Нямате и нужното ви вътрешно усещане за дизайн, мода и красота. Можете лесно да бъдете излъгани от отношението цена-качество, само защото не различавате добрата от само скъпата материя. А на целия този фон, списъка с фирми, които оказват тези услуги е безкраен, и вие се чувствате тотално объркани.


то просто...

 Забравете за всичко това и просто му се обадете. Ще се срещнете, ще поговорите относно онова, което сте решили да предприемете. Ще начертаете най-добрия план на действие. Ще прецените дали можете да прескочите някои услуги, които ще утежнят допълнително разходите ви. Ще обсъдите бюджета, който сте готови да заделите за подобен тип промяна. Ще се убедите как при наличието на голямо въображение, усет и разбира се не малка доза познание ще създаде къщата – мечта. Всичко това ще се случи бързо, приятно и професионално. 

Категория: Бизнес
Прочетен: 374 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 25.02.2014 16:23
Търсене

За този блог
Автор: rumiruso
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 15612
Постинги: 10
Коментари: 1
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930