Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2014 16:02 - Стъпка втора - Какво е то "професионален съветник" и има ли почва у нас?
Автор: rumiruso Категория: Бизнес   
Прочетен: 370 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 25.02.2014 16:23


 Продължавам да вървя по стъпките му, опитвайки се да обясня правилно действията на персоналния съветник.Ако откриете себе си тук в последващото описание...

Предстои ви освежителен ремонт, частично обзавеждане, или тотално преустрояване на дома.. Представям си как правите моментална асоциация със – безпорядък, загубено време по безкрайни обиколки, харчове по скъпи проектантски къщи,  интериорни дизайнери, а после и последващите за покупка на материали, мебели, и какво ли още не..И не на последно място, ядове от лоша организация на целия този хаос. Някога не знаете какво да изберете, към кого да се обърнете, как да постъпите за да спестите времето, парите си и в същото време да заживеете в дома на своите мечти. Често пъти нямате идеи какво точно би ви се искало да постигнете, как да използвате пространството, с което разполагате възможно най-рационално и същевременно крайния резултат да е впечатляващ. Знаете само, че искате да обзаведете дома си стилно и уютно. Затруднени сте и относно цветовете, които бихте харесали, стила на мебелите.  Не ви стига времето или пък въображението за да изберете и съчетаете отделни, подходящи модули, които съществуват, но трябва да бъдат открити от опитно око. Нямате и нужното ви вътрешно усещане за дизайн, мода и красота. Можете лесно да бъдете излъгани от отношението цена-качество, само защото не различавате добрата от само скъпата материя. А на целия този фон, списъка с фирми, които оказват тези услуги е безкраен, и вие се чувствате тотално объркани.
то просто...

 Забравете за всичко това и просто му се обадете. Ще се срещнете, ще поговорите относно онова, което сте решили да предприемете. Ще начертаете най-добрия план на действие. Ще прецените дали можете да прескочите някои услуги, които ще утежнят допълнително разходите ви. Ще обсъдите бюджета, който сте готови да заделите за подобен тип промяна. Ще се убедите как при наличието на голямо въображение, усет и разбира се не малка доза познание ще създаде къщата – мечта. Всичко това ще се случи бързо, приятно и професионално. 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rumiruso
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 15478
Постинги: 10
Коментари: 1
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031